985149.jpg

Ihan ensimmäisen Nalle Puh -työni tein -04 vuonna pikkuveljelleni synttärilahjaks. Siitä se Nalle Puh -inspis on lähteny käyntii :)))

985147.jpg

Myös tämä on pikkuveljelleni tehty työ. -05 vuoden töherryksiä, ensimmäisen kerran kokeilin uusia pastellivärejäni. Pikkuveljeni ku näistä jin jang -kuvioista tykkää väsäsin tälläsen.

985151.jpg

Jälleen jin jang. Tein 7-luokan puukässäs tän .. tietysti pikkuveljelleni 8-vuotis synttärilahjaks (vuosi -05). Open mielestä tää oli hienoin työ tällä tyylil tehty. Lohikäärmeen kuva on piirretty netistä haetusta kuvasta ja jollaki tökötökö-sahalla leikattu ja maalattu. Taustan maalasin ite ja ope autto leikkaa noi pallurat tohon taustaan. Oli pikkuveljellä myös avaamista tässä. Tein monen kerroksen paperit tähän ympärille, ettei vaan tuhoutuisi ja jokaisen kerroksen väliin kirjoitin jonkun lapun. Ensimmäinen kerros oli talouspaperia, seuraava tavallista A4-paperia, kelmua, jälleen talouspaperia, muovipussia pari kerrosta ja vielä pari kerrosta joitakin muita papereita, ennen kuin oli kunnon lahjapaperiin kääritty. Ja jokaisen kerroksen välissä oli lappu tähän tyyliin kirjotettu : "No mikä ny kestää avaamisessa?" , "Viel ois pari kerrosta .. "

Pikkuveljeni ainakin tykkäsi tästä, kysyi tuossa joskus, koska teen samalla tyylillä tehdyn synttärilahjan sillle. Pitää katsoa ny, koska teen ;))